top of page

Q & A

Vraag en antwoord op de meest gestelde vragen rond de lerarenagenda 2023-2024

1 2.png

Wat is de prijs van de agenda?

Digitaal kost de agenda 5,75 euro. Een lichte prijsverhoging omdat ik meer moet afdragen voor de website dit jaar. Ingebonden vanaf 22 euro (met verzending) en 30 euro voor de grote agenda (zonder verzending). Er worden opties aangeboden omtrent de verzending van de agenda's van afhaalpunt tot thuislevering.

2 2.png

Is er een aangepast voorblad mogelijk?

Dit jaar zijn er opnieuw aangepast voorblaadjes in thema naar wens. Je mag tijdens het bestellen bij opmerkingen invullen welk thema je wenst en dan maak ik graag voor jou een leuk voorblaadje. De meeste prenten zijn zelf getekend dus helemaal uniek!

3.png

Vanaf wanneer is de agenda beschikbaar?

De agenda is vanaf 3 april 2023 beschikbaar (zowel digitaal als ingebonden).

4.png

Wat als de ingebonden agenda's uitverkocht zijn?

Dit jaar zal de verkoop starten op 3 april. Dit is een losse verkoop. Vanaf deze uitverkocht zijn, ga ik werken met pre-orders. Waarom? Zo kan ik kwalitatief werk leveren en heb ik ook de tijd om alles tijdig te bestellen en te voorzien. Er wordt een moment gegeven wanneer jullie de agenda's mogen verwachten. Zo is dit duidelijk voor iedereen. Aan de hand van de hoeveelheid bestellingen worden er 3 tot 4 bestelmomenten voorzien.

5.png

In welke formaten zijn de agenda's beschikbaar?

* ingebonden: A4 mini en A5 mini (dit is dus A4 papier of A5 papier). De grote agenda kleuter en lager zijn A4. 
* digitaal: alle agenda's worden aangeboden A4 of A5 zodat je kan afdrukken naar eigen noden.

6.png

Zijn er terug doelenlijsten?

Yes! Dit jaar zullen er opnieuw doelenlijsten beschikbaar zijn. OVSG en GO! krijgen ook dit jaar doelen van de lagere school in een duidelijk overzicht. Ze zijn nog niet volledig klaar maar je mag ze zeker nog verwachten.

7.png

Kunnen we zelf blaadjes toevoegen aan de agenda?

Absoluut! De agenda's werden ingebonden met een Atoma perforator dus dit zijn de officiële afmetingen van Atoma. Je kan er dus perfect extra blaadjes aan toevoegen indien gewenst.

10.png

Ik wil graag een digitale agenda laten inbinden, waar doe ik dit het beste?

Je kan dit natuurlijk bij een drukker doen maar ook online heb je enkele websites die vrij goedkoop de agenda voor jou afdrukken. Bv: studentendrukwerk, drukst, print123, printdeal...

8.png

Wat is de leerlingenagenda/observatieschrift?

Vorig jaar zat de leerlingagenda mee in de grote agenda. Dit jaar heb ik dit niet gedaan en apart voorzien. Dit omdat de grote agenda echt veel te groot wordt. Sommige gebruikte de leerlingenagenda ook niet dus ik wil dit als optie aanbieden. Hij is wel enorm uitgebreid dit jaar met voorberiebereidingen op MDO gesprekken, observaties noteren per doel (zowel voor ZILL, GO als OVSG mogelijk), duidelijke beeldvorming per kind...

9.png

Hoe is de agenda ingebonden?

De agenda wordt ingebonden met een Atoma perforator (ja alles met de hand ;-) ). Dit wil zeggen dat ze ingebonden zijn met Atoma ringen net zoals vorig schooljaar.

Q & A: Inventaris
bottom of page